Monday, September 15, 2008

Νύχτες Πρεμιέρας (AIFF) 2008: το Πρόγραμμα

pinned (originally posted on 11.9.08)





Βγήκε επιτέλους!
http://media2.feed.gr/pegasus/Multimedia/pdf/OROLOGIO2008.1_id764890.pdf



(click images for higher resolution)


Οι Νύχτες έχουν πάντα τον τρόπο τους να μας κρατάνε σε αγωνία καθώς φτάσαμε στο -6 στο countdown πριν την Έναρξη για να πάρουμε στα χέρια (και τις οθόνες) μας ολοκληρωμένο το πρόγραμμα! Οι λίγοι τυχεροί κάτοχοι βέβαια των "μεγάλων" καρτών διαρκείας το είχαν λάβει στο mail τους από χτες Τετάρτη (για να συμμετάσχουν στη μόνο γι' αυτούς χθεσινο-σημερινή προπώληση εισιτηρίων), με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί στην blogόσφαιρα από χτες το βράδυ. Κρατήθηκα (γκρ!) για να μη το ανεβάσω από χτες επειδή τα παιδιά τoυ Φεστιβάλ επιμένουν στη λύση "πακέτο": Συνέντευξη Τύπου, ανακοίνωση προγράμματος και κυκλοφορία του νέου τεύχους (ωραίο εξώφυλλο by the way) όλα την ίδια μέρα.



Ενημερώθηκε και το site του Φεστιβάλ με πληροφορίες για τις ταινίες (aiff) οπότε έχει να πέσει πολύ μελέτη για να δούμε τί θα αγοράσουμε από αύριο και τί θα δούμε από Πέμπτη 18/9 (Έναρξη την προηγούμενη μόνο με προσκλήσεις με το Χρυσό Φοίνικα των Καννών "Entre les Murs" - "Ανάμεσα στους Τοίχους"aiff). Σύντομα θα κάνουμε και εμείς τις προτάσεις μας (γι'αυτό stay tuned!). Από μια γρήγορη ματιά πάντως: με "Wackness"IMDb, "Afterschool"aiff, Tourneuraiff και φυσικά επαναπροβολή του "Ανάμεσα στους Τοίχους", η πρώτη μέρα ξεκινάει πολύ δυνατά!



Ελπίζω τώρα να αφήσουμε πίσω μας τις (δικαιολογημένες) γκρίνιες για τα προβλήματα με τις κάρτες διαρκείας και να αφοσιωθούμε στο φεστιβάλ: στις ταινίες, τα masterclass, τους καλεσμένους (και τα party!). Ραντεβού εκεί!




βλέπε και:
Νύχτες Πρεμιέρας (AIFF) 2008: η Προπώληση

5 comments:

  1. ΜΗΝ χάσετε το Out of the Past του Tourneur, και το Nightfall καλή προσπάθεια είναι αλλά δεν πιάνει πολλά μπροστά στο πρώτο.Τυχεροί...:)

    ReplyDelete
  2. Εννοείται οτι δε χάνεται το "Out of the Past": Τρ 23/9 21:00 Δαναός 2 και Κυρ 28/9 17:30 Αττικόν. Από Tourneur ήθελα σίγουρα να δω και "Cat People" αλλά παίζεται σε Απόλλωνα (Παρ 19/9 00:45) και Δαναό 2 (Δευτ 22/9 23:00) που δε μπορώ. Γκρρρρρρρ...

    ReplyDelete
  3. Με μια πρόχειρη ματιά στα σημερινά πρωινά του Δαναού(Afterschool, Better Things) μάλλον έρχεται καλύτερο διαγνωστικό απ' ότι αναμέναμε... Έπεται συνέχεια!

    ReplyDelete
  4. Ωραία! Κι εγώ αυτά τα δύο σχεδιάζω να δω απόψε (19:30 Δαναός 1 & 22:30 Αττικόν αντίστοιχα). Κάτσαμε μέχρι πολύ αργά στο χθεσινοβραδυνό party έναρξης, οπότε οι πρωινές δημοσιογραφικές δεν έπαιζαν για σήμερα! Μιας και τις είδες πρώτος, γράψε δυο λόγια όποτε μπορέσεις.
    Θέλω να ανεβάσω 1 post για τις ταινίες της κάθεμιάς μέρας, οπότε να γίνονται και τα σχόλια εκεί. Να δω πότε θα προλάβω!

    ReplyDelete
  5. Ωραία! Κι εγώ αυτά τα δύο σχεδιάζω να δω απόψε (19:30 Δαναός 1 & 22:30 Αττικόν αντίστοιχα). Κάτσαμε μέχρι πολύ αργά στο χθεσινοβραδυνό party έναρξης, οπότε οι πρωινές δημοσιογραφικές δεν έπαιζαν για σήμερα! Μιας και τις είδες πρώτος, γράψε δυο λόγια όποτε μπορέσεις.
    Θέλω να ανεβάσω 1 post για τις ταινίες της κάθεμιάς μέρας, οπότε να γίνονται και τα σχόλια εκεί. Να δω πότε θα προλάβω!

    ReplyDelete

If you are a blogger, you know what to do :-D

If you are not, just select profile "Name/URL".
In "Name": put your name or any nickname (facebook profile name etc).
In "URL": put a link to your site, facebook profile etc (or leave blank).
Click "Subscribe by email" to get notified for new comments on this post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...