Tuesday, March 11, 2008

Εθελοντές για Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινημ/φου 2008


Το υπεραιωνόβιο πλέον αλλά ακόμη πιο δραστήριο φέτος (τουλάχιστον όσον αφορά τα κινηματογραφικά που παρακολουθώ) Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (ifa) βρίσκεται στην τελική φάση προετοιμασίας του φεστιβάλ που τα τελευταία χρόνια φέρνει κοντά μας (μερικές από) τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες της παγκόσμιας παραγωγής που ομιλούν την γαλλικήν. Και οι άνθρωποι του ifa (που ετοιμάζουν μαθαίνω για τη φετινή 9η διοργάνωση και cine-μουσικές και cine-fashion εκπλήξεις) ψάχνουν γι' αυτούς που θα βοηθήσουν το φεστιβάλ να "ξεμυτίσει" φέτος στις 3 (και μέχρι τις 13) Απριλίου.
Από το site του Ινστιτούτου:


" Το 9ο Γαλλόφωνο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ψάχνει νέους και νέες σινεφίλ για εθελοντική ή πρακτική εξάσκηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και της διεξαγωγής του. Εάν είσαι φοιτητής, γνωρίζεις καλά ελληνικά και γαλλικά, αγαπάς το σινεμά, είσαι διαθέσιμος από τέλος Φεβρουαρίου μέχρι τέλος Απριλίου και θέλεις να ζήσεις από κοντά την διοργάνωση ενός κινηματογραφικού Φεστιβάλ, στείλε μας το βιογραφικό σου στο: communication@ifa.gr "


Όποιος λοιπόν θέλει να γεμίσει τον επόμενο μήνα (τα περί τέλους Φεβρουαρίου αναφέρονται στη 1 μόνο θέση πρακτικής άσκησης) με νέες εμπειρίες, ενδιαφέρουσες ταινίες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες (περιμένω με αγωνία την ανακοίνωση των προσκεκλημένων του φεστιβάλ!), ας σπεύσει!

ΥΓ. Για όσους χάσουν την ευκαιρία (συμπεριλαμβανομένου εμού) επειδή η γνώση τους της γαλλικής περιορίζεται σε μερικές μόνο λέξεις που έχουν μάθει από ταινίες, τί να πω? Ποτέ δεν είναι αργά, για να μάθεις Γαλλικά?(κάνει και ρίμα!) Δεν ξέρω... Χμμ... τώρα που το σκέφτομαι, δύσκολα θα έλεγα όχι σε ένα ειδικό τμήμα εκμάθησης Γαλλικών μέσω κινημ/φικών ταινιών! Λέτε να τους δώσουμε ιδέα?

No comments:

Post a Comment

If you are a blogger, you know what to do :-D

If you are not, just select profile "Name/URL".
In "Name": put your name or any nickname (facebook profile name etc).
In "URL": put a link to your site, facebook profile etc (or leave blank).
Click "Subscribe by email" to get notified for new comments on this post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...