Sunday, October 04, 2009

Το ΚΑΚΟ "γυρίζει"

4.10.09 update
s_dany posted:



Κάμερα σε μένα!
Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, ανάκλιντρα, αιώρες και ανακαλύψτε τις μαγικές ιδιότητες της Αρχαίας Ελληνικής χημικής τουαλέτας!
Οι πρόγονοι μας ήταν οι πρώτοι που ανακάλυψαν τα ζόμπι! Και ως γνωστόν: Πας μη Έλλην, ζόμπι!

Making of by Ekso Productions





Και τα μυαλά στο greenscreen! [ελπίζω μόνο τα μεζεδάκια της αρχής να μην ήταν από τα προβατάκια :-DDD]

Making of by Ekso Productions






-------------------------------------------


25.9.09 update
s_dany posted:



On Set 12/10/2008



[click image for higher resolution]Photo by s_dany



Zombie videos (by s_dany)





























-------------------------------------------



3.10.08
s_dany posted:



Photo by Ekso Productions (click it for higher resolution)

Στις 16 Αυγούστου βρέθηκα μαζί με τον kioy στο γήπεδο της Ριζούπολης για να παρακολουθήσουμε την πρώτη μέρα (διόρθωση: δεύτερη μέρα, η πρώτη ήταν ανήμερα Δεκαπενταύγουστου όπως φαίνεται και απ' την πρώτη κλακέτα που κρατά ο zombie captain βοηθός σκηνοθέτη Χρήστος Χουλιάρας) του εναρκτήριου 2ημερου (διόρθωση: 3ημερου) γυρισμάτων για το "ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ". Όλοι οι υπόλοιποι ήταν για μπάνιο, ο ήλιος έκαιγε (τα αιματοβαμμένα zombie έσταζαν συνέχεια!), φωτογραφική δεν είχα πάρει μαζί (μάλλον είμαι το ηλίθιο zombie!), αλλά δε το μετάνιωσα καθόλου! Το γύρισμα έπαιρνε κεφάλια! Μικρή παραγωγή μεν αλλά όλα άψογα οργανωμένα (ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνονταν εμένα μιας και ήταν το πρώτο μου γύρισμα), τρελό γέλιο με τα καμια 40ριά zombie να πειράζουν τους περαστικούς αλλά και τους επιβάτες του Ηλεκτρικού που περνάει δίπλα ακριβώς απ' το γήπεδο, πολύ ωραία ατμόσφαιρα, όλοι από συνεργείο και ηθοποιούς φιλικότατοι, άνετοι, χωρίς σνομπισμούς που βλέπουμε αλλού (...) παρά την κούραση (όλοι ήταν εκεί από τις 7-8, εμείς πήγαμε μεσημεράκι), ο Μελέτης (Γεωργιάδης) θεός, η Πέπη Μοσχοβάκου κούκλα! Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν και δυο στρουμφάκια με ενα στρουμφοπεριπολικό (μάλλον κάποιος απ' τον Ηλεκτρικό παρατρόμαξε!) αλλά αποχώρησαν γρήγορα... Άσχετο, αλλά ωραία ιδέα δεν είναι μια μάχη: zombie vs smurf (στρουμφ)?! Με το τέλος των γυρισμάτων, γνωρίσαμε και από κοντά τη Χριστίνα (βοηθός σκηνοθέτη) και τη "madame bouche" Αλεξάνδρα (Οργάνωση Παραγωγής), παίξαμε λίγο με τα props (το μαχαίρι του "Βακιρτζή"-Κοντόπουλου) και την κάναμε. Τα πρώτα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν χωρίς zombie, μόνο με τους ηθοποιούς, στους δρόμους της Αθήνας (το έμπειρο μάτι αναγνωρίζει την Πανεπιστημίου στην παρακάτω photo) την επόμενη μέρα (17 Αυγούστου).

Photo by Ekso Productions

... Και ξεκίνησαν πάλι με πλήρη ένταση αρχές Σεπτέμβρη, με στόχο να ολοκληρωθούν αρχές Οκτώβρη! Ό'τι χάσαμε μέσα στο Σεπτέμβρη λόγω "Νυχτών", το πληροφορηθήκαμε από το ΒΗΜΑgazino και την Πόλυ Λυκούργου: η έκπληξη του δεύτερου μέρους του ΚΑΚΟΥ δεν είναι το υψηλότερο budget, οι (εύλογα) υψηλότερες φιλοδοξίες και οι εμφανίσεις πολλών γνωστών Ελλήνων ηθοποιών. Είναι η συμμετοχή στην ταινία του Billy Zane (ναι, αυτός απ' τον "Τιτανικό", ο "κακός"), ο οποίος γούσταρε πολύ το σενάριο του Γιώργου Νούσια, δέχτηκε να λάβει μέρος σε ενα project της χώρας καταγωγής του (IMDb: "original family name is Tzanetakos"!), ήρθε, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το ρόλο του "Προφήτη" και έχει ήδη φύγει (ελπίζω να τον πετύχουμε κάποια στιγμή, ίσως στην πρεμιέρα...)

Photo by Ekso Productions


Τώρα που έφυγε ο Billy, αναλαμβάνουμε δράση εμείς!

Βλέπε: Wanna be a Zombie?

2 comments:

  1. Τι να πω? εισαι η καλυτερη διαφήμιση της ταινίας και ολων μας. σε ευχαριστουμε ειλικρινα και σου κραταμε στην ακρη limited μπλουζάκι.

    φιλια

    αλεξάνδρα

    ReplyDelete
  2. Αν είναι αιματοβαμμένο, ΤΟ ΘΕΛΩ!

    Ανταποδίδω τα φιλιά, Αλεκάκι.
    Καληνύχτα!

    ReplyDelete

If you are a blogger, you know what to do :-D

If you are not, just select profile "Name/URL".
In "Name": put your name or any nickname (facebook profile name etc).
In "URL": put a link to your site, facebook profile etc (or leave blank).
Click "Subscribe by email" to get notified for new comments on this post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...