Thursday, September 10, 2009

Νύχτες Πρεμιέρας (AIFF) 2009: το Πρόγραμμα



Oh yes! Το ωρολόγιο πρόγραμμα (σε pdf από Μάζες).


Και σε gif (κλικ σε κάθε εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση)
[click images for higher resolution]

4 comments:

  1. Εν τω μεταξύ, η προβολή-έκπληξη της Κυριακής 20/9 στο Δαναό ήταν ο "Κυνόδοντας" του Λάνθιμου, ο οποίος τελικά μεταφέρθηκε στην Τετάρτη 23/9 με το αυτό-και-αν-είναι-πολυαναμενόμενο "Moon" να πηγαίνει Κυριακή (στις 22:30 και τα δύο). Για Κυνόδοντα, μετά από ενα σχετικό μπάχαλο, αποφασίστηκε οτι ΟΛΟΙ (διαπιστευμένοι, καρτούχοι, κοινοί θνητοί :-D) πρέπει να αγοράσουν εισιτήρια, μηδενικά δεν παίζουν για τους καρτούχους (αλλά θα τους δοθεί μία πρόσκληση για οποιαδήποτε άλλη ταινία ως refund). Τα εισιτήρια είναι γύρω στα 180, οι υπόλοιπες θέσεις διατίθενται στους παραγωγούς της ταινίας, καθώς αυτή θα είναι η επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα. Ή μάλλον ήταν 180 χθες το πρωί! Το βράδυ είχαν μείνει κάμποσα, σήμερα αναμένεται να εξαντληθούν, οπότε βιάσου! [πάρε και κανα τηλέφωνο πριν!] Εγώ τσίμπησα 2 από το ταμείο του Δαναού, μου φαίνεται θα τα δημοπρατήσω από αύριο στη μαύρη αγορά :-D, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού έχει γίνει το πράγμα [λίγο παραπάνω] φέτος!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το ομιχλώδες τοπίο [ούτε ο Theo :-D], στο οποίο έβαλαν λίγο το χεράκι τους και οι Μάζες, παρασύροντας κι εμένα :-D. Στις 19:45 ανέβηκε στο blog των Νυχτών η παρακάτω ανακοίνωση, η δεύτερη για το θέμα:

    " ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:48

    Τα τελευταία 49 εισιτήρια για τον «Κυνόδοντα» περιμένουν υπομονετικά τους φεστιβαλιστές στο ταμείο του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ- πώληση γίνεται και μέσω του site. Έχουν ήδη πωληθεί 151 εισιτήρια.

    Όταν εξαντληθούν και αυτά, θα υπάρξουν 130 προσκλήσεις ΜΟΝΟ για κατόχους των καρτών διαρκείας. Οι υπόλοιπες θέσεις (περίπου 260) θα καλυφθούν από τους συντελεστές, τους παραγωγούς, τους τεχνικούς και τους διανομείς της ταινίας όπως γίνεται πάντα σε ανάλογες προβολές.

    Όσοι κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο για τον «Κυνόδοντα» (ή όσοι θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο για να εξασφαλίσουν στα σίγουρα μια θέση) θα μπορούν να παίρνουν μια λευκή ατομική πρόσκληση- με την επίδειξη της κάρτας και του αποκόμματος του εισιτηρίου του «Κυνόδοντα» από τον ΙΑΝΟ και από την Τρίτη 15/9. "

    Λογικά απόψε εξαντλήθηκαν και τα τελευταία εισιτήρια. Μένει να δούμε πότε θα διατεθούν αυτές οι 130 προσκλήσεις (σημερο-μεσημεριανό σχόλιο του AIFF στο post της πρώτης ανακοίνωση, της Πέμπτης: "Οι προσκλήσεις αυτές θα εκδοθούν από την εταιρεία διανομής και θα είναι στα χέρια μας την επόμενη εβδομάδα") και ποιός θα πρωτοπάρει, καθώς και οι διαπιστευμένοι (με το δίκιο τους) θα θέλουν το μερίδιο τους [υποθέτω οτι το "ΜΟΝΟ για κατόχους των καρτών διαρκείας" της σημερινής ανακοίνωσης γράφτηκε έτσι γιατι απευθύνεται στο "ευρύ κοινό". Ή όχι?].

    Μ’ αυτά και μ’ αυτά, δεν έχω προλάβει ακόμα να ρίξω μια πιο σοβαρή ματιά στο πρόγραμμα :-( Και φαίνεται πολύ καλό!

    ReplyDelete
  4. Εν τω μεταξύ, έχουμε και την τελική(?) και πιο ωραία έκδοση της αφίσσας του φεστιβάλ [στην κορφή του post]. Με φόντο πιο θερμό πράσινο και με γράμματα που από κίτρινα μεταλλάχθηκαν σε λαχανο-φοσφοριζε-connx-ο-πράσινα, σαν την προπέρσινη φανέλα του Παναθηναϊκού [οι fans θυμούνται :-D]. Ο οποίος χορηγός έκανε θριαμβευτική επανεμφάνιση μετά από λαϊκή απαίτηση :-D [απ' το στόμα σου και στου Ορέστη το αυτί :-D]

    Εγω βέβαια είχα ήδη φτιάξει τη φεστιβαλική header image - πρόσοψη του blog [is nice?] με τα παλιά χρώματα! Και (προς το παρόν) βαριέμαι να την ξαναφτιάξω :-)

    ReplyDelete

If you are a blogger, you know what to do :-D

If you are not, just select profile "Name/URL".
In "Name": put your name or any nickname (facebook profile name etc).
In "URL": put a link to your site, facebook profile etc (or leave blank).
Click "Subscribe by email" to get notified for new comments on this post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...