Monday, October 31, 2011

Wasted Youth [+ Screening+Q&A 31/10/11]

"Athens is hot. Boiling hot."


Η Κινηματογραφική Ομάδα
του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)
σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας
"Wasted Youth"
(2011, Αργύρης Παπαδημητρόπουλος & Jan Vogel, "Wasted Youth")
τη Δευτέρα 31/10/11 στις 17:00
στο αμφιθέατρο Β (Πατησίων 76, κεντρικό κτίριο).
Είσοδος ελεύθερη.

RSVP and invite your friends:
facebook event




"Πρόσεχε ε... η [ΑΣΟΕΕ] τρελαίνει τους ανθρώπους!" ;-DDD

Δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα ακαδημαϊκή (ή μάλλον κινημ/φική!;-) χρονιά για την Ομάδα μας με μια από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες της περασμένης χρονιάς και την τελευταία σου ευκαιρία να τη δεις στη μεγάλη οθόνη! That is εκτός αν ζεις εις στας Ευρώπας ή wherever υπάρχουν film festivals:-P, αφού η ταινία των Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και Jan Vogel συνεχίζει ακόμα τη διεθνή φεστιβαλική πορεία που ξεκίνησε το Γενάρη από την έναρξη του φεστιβάλ του Rotterdam. Και συνεχίζει δυναμικά! Την προηγούμενη βδομάδα έκανε 4 sold-out προβολές στο Ghent Film Festival!

Wasted is hot! Boiling hot σου λέω! :-))
Και έχε υπόψιν οτι στα torrents δεν έχει διαρρεύσει ακόμα και ούτε DVD έχει κυκλοφορήσει! Το DVD θα βγει το Νοέμβρη [και θα έχει και μια έκπληξη που θα (φροντίσουμε να:-) φτάσει στα αυτιά και στα... μάτια αυτών που πρέπει! Δηλαδή... ΟΛΩΝ!;-D]

Μη αφήσεις λοιπόν την ευκαιρία να πάει... wasted! Να είσαι στο αμφιθέατρο Β της ΑΣΟΕΕ αυτή τη Δευτέρα 31/10 στις 17:00+ (υπολόγιζε γύρω στις 17:15-20 να ξεκινήσει προβολή).

Αμέσως μετά θα υποδεχθούμε τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο, ο οποίος θα μας λύσει όλες τις απορίες για τις ειδικές συνθήκες κάτω από τις οποίες γυρίσθηκε η ταινία [καμία κρατική υποστήριξη, ενα roughly drafted σενάριο και ενα μείγμα επαγγελματιών και ερασιτεχνών ηθοποιών], για το πώς είναι να κάνεις σινεμά κάτω από τις ελληνικές επείγουσες συνθήκες... διαρκείας, για το αν τελικά αυτό που ζει το ελληνικό σινεμά τα τελευταία χρόνια είναι μια wasted youth... Και θέλουμε να τον ρωτήσουμε και για το πώς επιλέχθηκε το συγκεκριμένο φινάλε της ταινίας [no spoilers please!]. Πέρα από αυτά, για να μη νομίζεις οτι θα κάνουμε μια βαθυστόχαστη συζήτηση:-P, εγω προσωπικά καίγομαι να τον ρωτήσω αν... το τσουλάει το πατίνι και αν ξέρει να κάνει ollie [τουλάχιστον!:-D]. Ετοίμασε και τις δικές σου απορίες!
Και... ψιτ! Φέρε και το skate σου μαζί ε! ;-))

When all is said and done [ε, κατά/μετά τις 20:30 υπολόγιζε], θα κάνουμε και μια mini συνάντηση Κινημ/φικής Ομάδας, περισσότερο ενα to-know-us-better με τα νέα μας μέλη-to-be (με εσάς βρε!:-). Είτε επι τόπου στο αμφ. Β είτε δίπλα στο GEO (Πατησίων & Δεριγνύ) για να πιούμε και καμια μπίρα [ε μετά από τόσο λιώσιμο στο skate και τόση κουβέντα... χρειάζεται! Δε νομίζεις? ;-D]










No comments:

Post a Comment

If you are a blogger, you know what to do :-D

If you are not, just select profile "Name/URL".
In "Name": put your name or any nickname (facebook profile name etc).
In "URL": put a link to your site, facebook profile etc (or leave blank).
Click "Subscribe by email" to get notified for new comments on this post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...