Monday, December 03, 2007

Τι περιμένω....

1. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Tim Burton + Johnny Depp + μαύρη κωμωδία + μιούζικαλ. = μετράω μέρες, ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα





2. Cassandra's Dream

Ο Woody Allen έχει μετακομίσει πλέον στο Λονδίνο και για φέτος παραμένει στο ίδιο δραματικό ύφος με το εξαιρετικό Match Point. Μόνο που αυτή τη φορά έχει μαζί του και Colin Farrell, Ewan McGregor, 2 λόγους ακόμα για να παρακολουθήσεις την ταινία. Ειδικά αν είσαι θηλυκό.





3. There will be Blood

Μπορεί ο Paul Thomas Anderson να μην είναι από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες αλλά μια μάτια στο τρειλερ και εγώ έχω ήδη ετοιμαστεί για μια εξαιρετική δραματικό-κοινωνική ταινία με έναν είμαι (σίγουρη) εξαιρετικό Daniel-Day Lewis.





4. Before the Devil Knows You're Dead

Δυο αδέλφια, δυο εξαιρετικοί ηθοποιοί, φτάνουν στο έσχατο σημείο να ληστέψουν το μαγαζί του πατέρα τους. Αλλά φυσικά όλα θα πάνε στραβά. Ο Sidney Lumet επιστρέφει με την δεύτερη πολύ-αναμενόμενη για φέτος δραματική ιστορία που αν μη τι άλλο υπόσχεται μια αξιοπρεπή σκιαγράφηση χαρακτήρων.





5. Elizabeth: The Golden Age

Πάρε το αίμα σου πίσω Cate





6. Be kind Rewind

Το τρειλερ τα λέει όλα. Η ιδέα της ταινίας το λιγότερο ευφάνταστη. Έξυπνη η επιλογή του Jack Black. Ετοιμάζομαι για την κωμωδία της χρονιάς.





7. Shoot 'Em Up

Μπορεί οι κριτικές να το θάβουν αλλά όταν σε μια ταινία έχεις το γόη Clive Owen να κάνει τα απίστευτα , να πηδάει τη Monica Bellucci και τον Paul Giamati σε ρόλο κακού να ξεστομίζει απίστευτες ατάκες τότε σίγουρα θα το διασκεδάσεις μέσα στην αίθουσα.





8. Silent Light

Στην αντίθετη άκρη το Silent Light. Εδώ οι κριτικοί το αποθεώνουν και κάτι η ιστορία κάτι το τρειλερ κάτι το παρελθόν του σκηνοθέτη προετοιμάζομαι για μια συγκινητική, έντονα λυρική ταινία.





9. In Bruges

Κωμωδία αλλά βρετανικά . Δυο πληρωμένοι δολοφόνοι πάνε διακοπές στο Βέλγιο και το χάος, μαζί με τις ατάκες ακολουθεί. Η δεύτερη για φέτος του Colin Farrell (γουστάρω που από μπορεί να μεταπηδάει από αμερικάνικες παραγωγές σε «ντόπιες» όπου μπορεί να χρησιμοποιεί ανενόχλητος την προφορά του.) μαζί με τον εξαιρετικό Brendan Gleeson. Και βέβαια ο «λατρεμένος» Ralph Fiennes που έχει καιρό να εμφανιστεί.





10. Iron Man

Το blockbuster της χρονιάς, ο σούπερ-ήρωας της χρονιάς. Μετά τον Matt Damon, τον Eric Bana και τον Christian Bale οι παραγωγοί πια παίρνουν ρίσκα και δίνουν ρόλους action heroes σε όλο και πιο μη συμβατικούς ηθοποιούς. Εδώ ο Robert Downey Jr δίνει απλά ρέστα. Λατρέψτε τον στο πρώτο μισό του τρειλερ.





EXTRAS


Across the Universe

Το Frida το αγάπησα και η νέα της δουλειά μοιάζει το λιγότερο ενδιαφέρον. Φήμες λένε ότι πλακώθηκε με τους παραγωγούς για την ταινία αλλά θα δείξει κατά πόσο αυτό έκανε ζημιά.





My Blueberry Nights

Διατηρώ επιφυλάξεις. Οι γνώμες διίστανται για το αμερικάνικο πόνημα του Wong Kar Wai. Θα το δω και θα σας πω. Ξινίζω με Norah Jones βέβαια αλλά τι να κάνεις.





I Am Legend

Αυτό το βιβλίο το είχα διαβάσει πριν κάτι χρόνια μισό και θυμάμαι ότι μου άρεσε πολύ. Το είχα φανταστεί στο μυαλό μου πως θα ήταν εάν ήταν ταινία και η αλήθεια είναι ότι δεν μοιάζει όπως εδώ. Και σίγουρα δεν είχε τον Will Smith πρωταγωνιστή.

No comments:

Post a Comment

If you are a blogger, you know what to do :-D

If you are not, just select profile "Name/URL".
In "Name": put your name or any nickname (facebook profile name etc).
In "URL": put a link to your site, facebook profile etc (or leave blank).
Click "Subscribe by email" to get notified for new comments on this post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...